Priser for udendørs medlemsskab

Kontingent tennis eller padel 2021
Medlemmer over 25 år:  800 kr. for hele sæsonen (fylder 26 år i indeværende sæson)
Medlemmer under 25 år:  400 kr. for hele sæsonen (fylder maks. 25 år i indeværende sæson)
Husstandsmedlemsskab: 1600 kr. (alle i husstanden, uanset alder, der deler adresse)

Kombineret tennis- og padelmedlemsskab 2021
Medlemmer over 25 år:  1200 kr. for hele sæsonen (fylder 26 år i indeværende sæson)
Medlemmer under 25 år:  600 kr. for hele sæsonen (fylder maks. 25 år i indeværende sæson)
Husstandsmedlemsskab: 2400 kr. (alle i husstanden, uanset alder, der deler adresse)

Gæstespillere:
Tennis: 120 kr. pr. bane pr. time. Padel: 140 kr. pr. time
Gæstespillere, der spiller med medlem af klubben:
Tennis: 60 kr. pr. time. Padel: 70 kr. pr. time